Kolme Sastamalan tapon epäiltyä vapautettu

Sastamalan kaksoissurman johdosta aiemmin vangituista neljästä miehestä kolme on vapautettu tänään keskiviikkona, tiedottaa poliisi. Poliisin mukaan heitä ei ole syytä epäillä teosta. Aiemmin poliisi kertoi, että heidät oli vangittu todennäköisin syin epäiltyinä taposta. Yksi epäillyistä on myöntänyt osallisuutensa tapahtumiin ja pysyy vangittuna.

Uhrit löytyivät asunnosta 8.5.2017 Hossantiellä Sastamalasta. Poliisi otti asunnosta kiinni neljä miestä, joista kaksi toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi kertoi aiemmin, että aviomiehen epäillään surmanneen vaimonsa tämän asunnossa, ja tulleensa itse surmatuksi tämän jälkeen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>