Iskelmäparatiisi villitsi huippuyleisön - ensi kesän ennakkotarjoukset myytiin loppuun hetkessä


(Kuva: Ville Herrala)

15. juhlavuottaan viettänyt Ikaalisten Iskelmäparatiisi keräsi laajan yleisön. Festivaaleilla nähtiin popin ja iskelmän tähdet mm. Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Irina, Eppu Normaali ja Suvi Teräsniska. Ikaalisten Kylpylän juhlalliset puitteet vetivät paikalle 5 000 kävijää, jotka antoivat hyvää palautetta palveluiden toimivuudesta ja artisteista.

Ilta päättyi perjantaina ja lauantaina ilotulitukseen. Ensi kesänä esiintyjiin aiotaan satsata tämän vuoden malliin. Ensi kesän Iskelmäparatiisiin tehdyn festaritarjouksen liput myytiin loppuun jo viikonlopun aikana.

Varsinainen lipunmyynti alkaa syyskuussa. Iskelmäparatiisi-festivaali on jälleen ensi vuonna 8.-9.6.2018.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>