Raitiotieallianssi tekee kaukolämpötöitä Hämeenkadun ja Tuomiokirkonkadun risteyksessä

Raitiotieallianssi siirtää tiistaista 20.6. alkaen kaukolämpöputkia Hämeenkadun ja Tuomiokirkonkadun risteyksessä, Stockmannin edustalla. Työalue rajataan siten, että jalkakäytävät työalueen kohdalla kapenevat, mutta jalankulku ja pyöräily sekä pääsy alueen kiinteistöihin ja palveluihin turvataan.

Kaukolämpötyötä tehdään Hämeenkadulla keskellä suojatietä, jonka vuoksi suojatie kapenee ja jalankulkijat ohjataan työalueen sivusta. Alueella liikkuessa tulee noudattaa varovaisuutta, sillä liikennevalot jalankulkijoille ovat pois käytöstä. Työt kestävät arviolta elokuun alkuun.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>