Suurin osa Tampereen sairaalapalveluiden käyttäjistä suosittelisi saamaansa palvelua

Suurin osa Tampereen sairaala- ja kuntoutuspalveluiden käyttäjistä voisi suositella saamaansa palvelua läheisilleen. Vuodeosastoilla potilaat voivat vastata palautelaitteilla kymmeneen kysymykseen mm. hoidon laadusta ja kohtelusta.

Tänä vuonna elokuun loppuun mennessä laitteilla oli antanut palautetta yli puolitoistatuhatta vuodeosaston potilasta. Asiakkaat olivat tyytyväisiä henkilökunnan ystävälliseen ja asialliseen kohteluun, hoidon aikana kokemaansa turvallisuuden tunteeseen sekä yleiseen palvelun laatuun.

Kaikista vastanneista 88 prosenttia suosittelisi sairaalaa läheisilleen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>