Ravintovalmentaja Ninna Varjus vieraana: sopiva ateriarytmi on hyvä ensiaskel painonhallinnassa

SUN Radion aamulähetyksessä puhuttiin tiistaina ruoan merkityksestä terveyden edistäjänä. Lempäälästä käsin toimivaa Sallivaa pyörittävä ravintovalmentaja Ninna Varjus tekee ruokavalioita, ravintovalmennusta ja pitää painonhallintaryhmiä sekä luentoja.

Varjus on koulutukseltaan elintarviketieteiden maisteri ja restonomi. Hän ei suosittele ensimmäiseksi lisäravinteita ja lupaa nopeita tuloksia dieetti -ajatuksella. En pidä myöskään ajatuksesta jakaa ruokia liikaa kiellettyihin ja sallittuihin.

Kuuntele alta, mitä Ninna Varjuksen kanssa aamulla puhuttiin!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>