Uutiset

Särkänniemi ja Tays suunnittelevat Taysin lasten ja nuorten keskukseen huvipuistoa

today14.3.2018

share close

Särkänniemi ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen ja aloittavat yhteistyön huvipuistoympäristön kehittämiseksi Tampereen yliopistollisen keskussairaalan uuteen lasten ja nuorten keskukseen. Särkänniemi ja Tays sopivat yhteisestä halusta toteuttaa asian, kunhan se teknisesti ja toiminnallisesti osoittautuu mahdolliseksi. Laatuaan ensimmäinen huvipuistoympäristö sairaalaan on tarkoitus avata vuonna 2020.

Tampereen Särkänniemi Oy ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri aloittavat Ilo yltää kaikkialle -projektin, jonka tavoitteena on luoda huvipuistomainen ympäristö Taysin tulevaan lasten ja nuorten keskukseen. Projektin tarkoituksena on tuottaa iloa ja perheiden iloista yhdessäoloa myös sellaisiin elämänvaiheisiin, joissa lapsella ei ole mahdollisuutta lähteä vierailemaan sairaalan ulkopuolella.

”Haluamme rakentaa paikan, jossa lapsipotilaat voivat yhdessä läheistensä kanssa irtaantua hetkeksi potilasarjesta ja päästää seikkailunhalun ja mielikuvituksen valloilleen”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Hauskanpitoa ilman rajoitteita

Sairaalahuvipuistosta on tarkoitus tulla paikka seikkailemiseen, pelailuun ja leikkimiseen, ja siellä voi viettää myös vaikkapa pienen potilaan syntymäpäiväjuhlia. Alue on suunnattu lapsipotilaille, heidän läheisilleen sekä lapsille, jotka vierailevat läheistensä luona sairaalassa. Huvipuistoa voivat käyttää tukikohtanaan myös sairaalaklovnit ja sairaalan muut esiintyjät. Lisäksi huvipuiston maailma voi tulla myös potilaan saavutettavaksi osastolle. Huvipuiston pääkohderyhmä ovat erityisesti 3–10-vuotiaat lapset.

Huvittelu sairaalahuvipuistossa on asiakkaille maksutonta.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%