Piha & Puutarha: Terassimateriaali vaihtoehdot & helppohoitoinen piha

Toukokuu tuo SUN Radioon Piha & Puutarha -teemaviikot, jolloin kuullaan ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä mm. puutarhatöihin ja terassinrakentamiseen.Teemaviikkojen asiantuntijoina toimivat Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta sekä Miika Turkulainen Messupuusta.

Teemaviikkojen toisessa jaksossa puhutaan mm. terassimateriaalien muutoksesta ja vaihtoehtojen kasvamisesta sekä kuullaan vinkkejä helppohoitoiseen puutarhaan ja millä tavoin eri havukasveja voi hyödyntää pihan eri ratkaisuihin.

Miika Turkulainen Messupuusta:

Santeri Pihkoluoma Pinsiön Taimistosta:

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>