Uutiset

Tappelut työllistivät poliisia Tampereella viime yönä

today9.6.2018

share close

Erilaiset nahistelut ja tappelut työllistivät poliisia viime yönä erityisesti Tampereella.  Koskikadun taksitolpalla tappelun yhteydessä oli mm. golfmailoja. Tesoman Valtatiellä sijaitsevassa pubin edustalla oli joukkotappelu, jonka yhteydessä ainakin yksi mies oli kaadettu maahan ja häntä oli lyöty sekä potkittu.

Tampereen Finlaysoninkadulla neljän miehen seurue kävi vuorostaan tuntemattoman henkilön kimppuun. Mies sai vammoja ylävartaloonsa. Valkeakosken Sääksmäentiellä sijaitsevassa ravintolassa pahoinpideltiin vuorostaan 26-vuotiasta miestä. Nokian Härkitiellä sijaitsevan pubin edustalla oli myös pahoinpitelyjä.  Ylöjärven Metsäkylässä rikottiin bussipysäkin lasi. Teosta epäillään nyt neljää alaikäistä poikaa.

Poliisin venepartio pysähdytti venejuoppoja vuorostaan mm. Tampereen Hatanpään edustalla.  Poliisin moottoripyöräpartio pysäytti Orivededellä Kangasalan kohdalla auton, joka kurvasi lähes 160 nopeudella alueella, jossa rajoitus on 100 km/h.  22-vuotias mies määrättiin ajokieltoon. Hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%