Hummeria, simpukoita, erikois-lohta... Jani Salmela tuo maailman meret Masuuniin

Tamperelainen perinteikäs ravintola Masuuni navigoi merellisempään suuntaan. Uusi keittiömestari  Jani Salmela on painottanut uudella menulla kala- ja äyriäispainotteiseksi - joskin myös muiden ruokien ystäviä on ajateltava.

Salmela uskoo, että järvien ympäröimässä ja kalarikkaassa Tampereen kaupungissa on ollut ilta-aikaan palvelevan kalaravintolan kokoinen aukko. Masuunissa tyhjiö halutaan täyttää.

SUN Radion aamulähetyksessä vierailleella Salmelalla riittää tarinoita monista maailman merikeittiöistä!

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>