Ilveksen Iloinen Itsenäisyys 5.12.2018

SUN Radio iloitsee itsenäisyydestä yhdessä Original Sokos Hotel Ilveksen kanssa. Liity sinäkin mukaan ilonpitoon ja voit päästä mukaan juhlimaan!

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys tiistaina 5. joulukuuta Original Sokos Hotel Ilveksessä Tampereella. Kaupungin hyväntuulisimmissa ja tyylikkäimmissä itsenäisyysjuhlissa esiintyvät Reino Nordin, Evelina, Arttu Wiskari, Vallu Lukka sekä Matti & Teppo. Illan juontajana toimii Jaakko Saariluoma. Sukella juhlatunnelmaan täältä! Näissä juhlissa et ole ylipukeutunut!

Jätä yhteystietosi ja valmistaudu olemaan iloinen, kun juontaja soittaa!

Voittajat pääsevät seuralaisen kanssa mukaan juhlimaan itsenäistä Suomea Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhliin.

Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Kommentit (9)

 1. kari Seppälä

  Olen ollut evelinan fani 2 vuotta ja vaimo on ollut wiskari fani 5 vuotta joten haluaisimme nähdä mielellään omat fanimme saman katon alla.

  Vastaa
  • Irmeli rosenberg

   Mitä olisi viihdemaailma ilman Mattia ja Teppoa? Olemme mieheni kanssa vankkumattomia Matin ja Tepon musiikin ystäviä. Olisihan se tosi ihanaa nähdä heidät livenä Ilveksen mahtavista juhlissa! Toivossa on hyvä elää!

   Vastaa
 2. Sirpa

  Hei, nyt olis ainutkertainen tilaisuus nähdä Mattia ja Teppoakin kun ei olla vielä koskaan onnistut-
  tu kuulemaan ja näkemään heitä livenä, eikä kyllä näitä muitakaan esiintyjiä!!!!!!!

  Vastaa
 3. Airi Lemmetti

  Matti ja Teppo,aivan uskomattoman ihanat laulavat veljekset,edelleen. Olisi tosi "makeeta"päästä kuulemaan heidän ihania laulujaan.

  Vastaa
 4. Eija Nieminen

  Matti ja Teppo olis tosi hienoa nähdä! Joskus ollaan käyty tanssimassa heidän tahdissaan ja siinä vasta veljespari. Arttu Wiskari nähty kerran ja olis tosi hienoa nähdä uudelleen. Evelina uusi tuttavuus Vain elämää -ohjelmasta, hienoa olisi nähdä livenä tämä nuori naisartisti.

  Vastaa
 5. Armas Heinistö

  Matti ja Teppo = piste I:n eli Itsenäisyyspäivän päälle. Olisi hienoa kuulla heitä livenä ja olla mukana kun Suomi juhlii ja ihmiset on hyvällä tuulella

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>