Osallistu kisaan ja voita kuumailmapallolento kahdelle!

Oletko aina haaveillut kuumailmapallolennosta? Halunnut päästä yläilmoihin nauttimaan maisemista, rauhallisesta lennosta ja upeasta elämyksestä? Nyt se saattaa olla mahdollista! SUN Radio ja Linnan Pallo tarjoavat mahdollisuuden päästä kuumailmapallolennolle joko 2.6. tai 16.6. Kummallekin päivälle arvotaan kahden hengen lippupaketti. Kerro alla kumman päivän lennolle haluat osallistua ja olet kisassa mukana!

TIETOJA LENNOSTA:

Kokoontuminen Tampereella Laukontorilla klo 19.00, täältä siirtyminen lähtöpaikalle Linnan Pallon kuljetuksella. Lento järjestetään säävarauksella, tuulen pitää olla heikkoa, viisi metriä sekunnissa tai vähemmän. Jos 2.6. tai 16.6. lento peruuntuu, voivat voittajat valita lennon jollekin toiselle päivälle. Säävarmistus saadaan pilotilta lentopäivän iltapäivällä.

Koko tapahtuman kesto on noin 3 - 5 tuntia, lentoaika on noin tunnin. Lennätys sisältää kuohuviiniseremonian ja paluukuljetuksen tapahtumapaikalle, lisäksi osallistujat saavat diplomin suorituksestaan. Lennolle osallistujat ovat vakuutettuja Linnan Pallon puolesta.