Uutiset

IL: Kreikkaan siirretyn Delfi-delfiinin kuolinsyy selvillä

IL: Kreikkaan siirretyn Delfi-delfiinin kuolinsyy selvillä

Särkänniemessä vuosikymmeniä asuneen pullonokkadelfiini Delfin kuolinsyy on varmistunut, kertoo Iltalehti. Attica Parkin toimitusjohtaja Jean Jackques Lesueur vahvisti lehdelle, että Delfi kuoli korkeasta iästä johtuviin sydänongelmiin.

Delfi eli elokuuhun 2016 saakka Tampereen Särkänniemessä. Sinne se saapui vuonna 1984 Meksikonlahdelta. Delfi siirrettiin viime vuoden elokuussa Kreikkan Attica Parkin eläinpuistoon jossa se kuoli tammikuussa 37-vuotiaana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>