Päivän vieras

Johanna Ilvonen ja Antti Kangas

Johanna Ilvonen ja Antti Kangas

Jääkiekon Liigassa pelataan äärimmäistä jännitysnäytelmää Ilveksen ja Tapparan välillä. Ilves onnistui nousemaan sarjassa niskan päälle viikonloppuna, mutta Tappara toi puolivälieräsarjan maanantaina 2-2 tasalukemiin. Välieriin vaadidaan neljä voittoa.

Kannatusjoukkojen sykkeet ovat korkealla, kun jännittävä ottelusarja etenee rinta rinnan vääjäämätöntä loppuaan kohti. Ilveksen faneista Johanna Ilvonen ja Tapparan faneista Antti Kangas ovat viime vuosina nähneet useita satoja joukkueidensa otteluita. He piipahtivat studiossa Ilkka Lahden vieraana kuuman paikallisottelukevään kunniaksi. Otteet ohjelmasta kuunneltavissa alta:

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>