Uutiset

Narsissit ilmestyvät taas Tampereen keskustaan

Narsissit ilmestyvät taas Tampereen keskustaan

Keväiset pikkunarsissit tuodaan taas tuttuun tapaan Tampereen keskustaan maaliskuun lopulla. Narsissiruukkuja tuodaan keskiviikkona 28.3.2017 Keskustorille, Hämeenkadun liikenteenjakajaan, Koskipuiston edustalle, Frenckellinaukiolle ja Hämeenpuistoon Vapaudenaukiolle. Myös patosillan kaiteet koristetaan taas narsissipadoilla.

Tampereen Infra on istuttanut pikkunarsissit ruukkuihin ja huolehtii myös ruukkujen kuljetuksesta ja asennuksista paikoilleen. Ruukkutyypit ovat laakeita Firenze-ruukkuja ja korkeita Napoli-ruukkuja. Narsissit on kasvatettu Mäkelän puutarhalla Lempäälässä.

Ulkona pikkunarsissit kestävät noin 10–15 asteen pakkasia. Ne saavat olla kaupungilla kolmesta neljään viikkoa säiden ja kukkien kunnon mukaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>