Uutiset

Jonne Kurikasta Vuoden nuori yrittäjä

Jonne Kurikasta Vuoden nuori yrittäjä

Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon saajaksi on valittu Jonne Kurikka. Hänen yrityksensä LVI-Kurikka Oy on erikoistunut putkiremontteihin, lvi-asennuksiin ja -huoltoihin. Yhden miehen yrityksenä toimintansa aloittanut yritys työllistää nykyisin 15 henkilöä ja sen liikevaihto on 2,5 miljoonaa euroa. Yritys mahdollistaa vuosittain myös ammattiopistossa opiskeleville nuorille työharjoittelupaikkoja.

Voittaja osallistuu Suomen Yrittäjien valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä -kisaan, jonka voittaja julkistetaan 12. toukokuuta nuorten yrittäjien omassa Get Together -tapahtumassa Tullikamarin Pakkahuoneella Tampereella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>