Uutiset

Messut ruuhkauttavat liikennettä

Messut ruuhkauttavat liikennettä

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa pidetään viikonloppuna viiden tapahtuman kokonaisuus Supermessut. Tapahtuma vilkastuttaa liikennettä Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään osalta, joten alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan tavallista enemmän aikaa matkantekoon. Messut alkavat perjantaina ja jatkuvat sunnuntaihin saakka.

Viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuuteen kuuluvat Puutarha-messut, Kotimaan Matkailumessut, OutdoorErä, uutuustapahtuma Design- ja käsityötori sekä 50. kertaa järjestettävä Keräily. Näytteilleasettajia on yli 570.

Edellisen kerran vuonna 2016 järjestetyt Supermessut houkuttelivat yli 18 200 messuvierasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>