Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja alumiinijohtokelojen varkaudesta

Poliisi pyytää havaintoja alumiinijohtokelojen varkaudesta

Tampereen Santalahden alueelta, Tikkutehtaanrinteeltä sijaitsevalta työmaalta on anastettu alumiinijohtoa. Anastus on tapahtunut 15.5. kello 17.00 - 16.5. 08.00 välisenä aikana. Alueella ollaan parhaillaan uusimassa sähkötolppia ja johdotuksia.

Työmaalta oli anastettu seitsemän ns. romualumiinikieppiä. Kukin kieppi on painanut 2,5 tonnia ja yhden kiepin arvo on noin 1500 euroa. Alumiinikieppirullat ovat hopeanharmaat ja rullat halkaisijaltaan noin 1,4 m ja korkeudelta n. 1 m.

Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että varkauteen on käytetty kuorma-autoa, jossa on kappaletavaranosturi ja tukijalat. Lisäksi kuorma-auto on ollut neljä akselinen ajoneuvo, jonka kaksi etummaista akselia ovat kääntyvät.

Polisii pyytää havaintoja ajoneuvosta, anastuksesta, ajoneuvon poistumissuunnasta tai muusta yksilöinnistä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitokselle sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastausautomaattiin numero 0800 90022 tai Tampereen poliisiaseman päivystykseen, 0295 445 801.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>