Uutiset

Kirkko ja panimotapahtuma tarjoilevat helatorstaina "Ylitsekuohuvaa armoa"

Kirkko ja panimotapahtuma tarjoilevat helatorstaina "Ylitsekuohuvaa armoa"

Kirkko ja keskiviikkona 24.5. Tampereella käynnistyvä  Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtuma lyövät hynttyyt yhteen.  Helatorstaina 25.5. klo 11.00 alkaen juhlistetaan uskonpuhdistuksen 500-vuotista merkkivuotta järjestämällä Keskustorilla Ylitsekuohuvaa armoa-ulkoilmamessu. Kaksikielisen messun suomeksi ja ruotsiksi toimittavat tuomiorovasti Olli Hallikainen ja kirkkoherra Kim Rantala. Musiikista vastaa Virsi on pop –bändi, jonka virsisovitukset kulkevat tummista bluesrytmeistä vauhdikkaisiin kansanmusiikkipoljentoihin.

Lauantaihin saakka kestävään SOPP-tapahtumaan osallistuu kaikkiaan noin 30 pienpanimoa eri puolilta Suomea. Suuret oluet – pienet panimot pidetään Tampereella nyt neljättä kertaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>