Uutiset

Poliisi tutkii Kalevassa tapahtunutta puukotusta

Poliisi tutkii Kalevassa tapahtunutta puukotusta

Poliisi tutkii Tampereen Kalevassa maanantai-iltana tapahtunutta puukotusta. Poliisi otti Liisanpuiston lähistöltä kiinni neljä naista ja kaksi miestä. Tutkinnassa on selvinnyt, että paikalla oli syntynyt tappelu entuudestaan toistensa tunteneiden välillä sillä seurauksella, että neljä naishenkilöä sai eriasteisia vammoja.

Vakavimmin loukkaantui vuonna -90 syntynyt paikkakuntalainen nainen. Toinen hieman nuorempi nainen joutui myös turvautumaan leikkausta vaatineeseen hoitoon. Asiaa tutkitaan nyt kahtena törkeänä pahoinpitelynä, yhtenä törkeän pahoinpitelyn yrityksenä sekä lievempi asteisina pahoinpitelyrikoksina.

Henkilöt ovat poliisille entuudestaan tuttuja. Erilaisilla päihteillä epäillään olleen osuutta tapahtumien kulkuun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>