Uutiset

Hämeenkyrössä hukkumistapaus

Hämeenkyrössä hukkumistapaus

Poliisille 12.6. klo 19.05 tulleen ilmoituksen mukaan pieni moottorivene oli kaatunut ja kyydissä ollut mies ja koira olivat joutuneet veden varaan.

Tarkempi tapahtumapaikka on Kyröskoskella Isosaaresta tehtaanrantaa kohden. Silminnäkijän mukaan vene oli lähtenyt kaartamaan kulkusuunnassaan oikealle ja hetken kuluttua kyydissä olleet mies ja koira olivat veden varassa. Tapahtumaa seurannut henkilö soitti heti asiasta hälytyskeskukseen.

Paikalle saapuneet pelastajat löysivät miehen 30 metrin etäisyydeltä rannasta. Paikalla veden syvyys oli noin kolme metriä. Välittömästi aloitettu elvytys jouduttiin kuitenkin lopettamaan tuloksettomana. Hukkunut oli hämeenkyröläinen 76-vuotias mies, jonka henkilöllisyys on selvitetty. Hukkuneella ei ollut päällään pelastusliivejä.

Koira oli uinut rantaan ja se löydettiin myöhemmin hyväkuntoisena. Pelastuslaitos nosti uponneen veneen rantaan.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>