Uutiset

Muumimuseo aukeaa lauantaina Tampere-talossa

Muumimuseo aukeaa lauantaina Tampere-talossa

Uudistunut ja Tampere-taloon muuttanut Muumimuseo aukeaa lauantaina. Avajaisviikonloppuun on koottu runsaasti ohjelmaa.

Muumimuseossa esitellään muumikirjojen maailmaa uudella tavalla. Perustana ovat edelleen Tove Janssonin alkuperäiset muumiaiheiset kuvitukset ja Tuulikki Pietilän kolmiulotteiset kuvaelmat Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelmista. Ensimmäiseen näyttelyyn tulee esille noin 300 piirrosta ja maalausta sekä kolmisenkymmentä kuvaelmaa.

Museon muutto liittyy myös Tampere-talo Oy:n laajaan uudistukseen, jonka yhteydessä taloon on jo avattu uusia tapahtuma- ja kokoustiloja sekä uusi myymälä Tampere-talo Shop. Myös ravintolapalvelut on uudistettu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>