Varstatori ja Varstajaiset valtaavat Urjalan perjantaina

Urjalan keskustassa järjestetään laajennettu toritapahtuma pe 7.7.2017. Tämä järjestyksessään toisen kerran järjestettävä tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin aamupäivällä kuin illallakin.  Varstatorilla on tänä vuonna Hippa ja Huu, Kari Salmelainen juontaa tilaisuuden ja vetää myös Napakympin. Toritanssit tulee rytmittään LäpiValaisu. Lisäksi Varstatorilla valitaan viime vuoden tapaan Vuoden Urjalalainen sekä arvotaan omakotitalotontti.

Urjalan Yrittäjien puheenjohtajaa Jani Tuominen kertoo lisää Varstatorista sekä Varstajaisista:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>