Uutiset

Ukkonen teki tuhojaan Pirkanmaalla - palokunta pelasti koiran palavasta talosta

Ukkonen teki tuhojaan Pirkanmaalla - palokunta pelasti koiran palavasta talosta

Pirkanmaan yli maanantaina pyyhkinyt ukonilma aiheutti useita vahinkoja. Mm. Sastamalassa salama sytytti ulkorakennuksen tuleen kello 15 jälkeen maanantaina Houhajärventiellä. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Luultavasti salaman sytyttämä rintamamiestyyppinen omakotitalo kärsi savu- ja palovahinkoja Pälkäneellä Aitoon kylässä maanantai-iltana. Pelastuslaitos sai Rantakotkantiellä syttyneen palon rajattua talon yläkertaan ja kattorakenteisiin pian klo 19.15 tulleen hälytyksen jälkeen.

Pelastuslaitos pelasti palavasta talosta pienen ajokoiran, jota hoidettiin ensihoitoyksikössä. Muita asukkaita ei ollut talossa palon aikaan ollut.  Sammutukseen osallistui Pirkanmaan pelastuslaitoksen vakinaisten yksiköiden lisäksi Aitoon, Onkkaalan, Rautajärven ja Kangasalan vpk:den yksiköitä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>