Uutiset

Raitiotien rakentaminen Nekalantien rampilla tuo liikennejärjestelyjä Hervannan valtaväylälle

Raitiotien rakentaminen Nekalantien rampilla tuo liikennejärjestelyjä Hervannan valtaväylälle

Raitiotieallianssi tekee Tampereella Hervannan valtaväylän ja Nekalantien yhdistävän rampin muutostöitä alkaen kuluvan viikon (viikon 35) lopulta. Tuleva raitiotie kulkee rampin poikki, jossa ryhdytään rakentamaan kiintoraidelaattaa. Rampin toinen kaista nousee Hervannan valtaväylältä Nekalantielle, ja toista kaistaa pitkin on pääsy Muotialan suunnasta Hervannan valtaväylälle.

Töiden aikana autoliikenteen käytössä on yksi kaista kumpaankin suuntaan, ja kaistat kulkevat aina yhdellä puolella ramppia. Ajolinjoihin tulee töiden aikana muutoksia ja kaistoja voidaan ajoittain joutua kaventamaan.

Jotkut työvaiheet voidaan joutua tekemään yöaikaan, jolloin liikenne rampille suljetaan ja liikenne ohjataan kiertoreittejä. Töistä ei aiheudu muutoksia jalankulkuun tai pyöräilyyn. Töiden kesto on useita kuukausia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>