Uutiset

Kauppakeskus Ratinan avajaispäivämäärä selvillä

Kauppakeskus Ratinan avajaispäivämäärä selvillä

Tampereen suurin kauppakeskus, kauppakeskus Ratina, avaa ovensa ensi vuonna huhtikuun 19. päivä. Ainutlaatuisella paikalla Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus Ratina tulee toimimaan koko Pirkanmaan monipuolisena vapaa-ajan ja viihtymisen keskuksena. Kokonaisuus käsittää yhteensä noin 53 000 neliömetriä liike- ja palvelutilaa sekä yli 150 liikettä.

Kauppakeskus Ratina tulee tarjoamaan niin tuttuja brändejä kuin täysin uusia toimijoita, joita ei Tampereella ole aiemmin nähty. Viimeisimpiä tulokkaita ovat New Yorker, Gant, Boomerang ja Espresso House. Aiemmin tulonsa ovat varmistaneet muun muassa Lidl, K-Supermarket, H&M, KappAhl, Lindex, Luhta Brand Store, Top-Sport, Finlayson, Vallila Interior, Clas Ohlson, Kicks kosmetiikka ja The Body Shop. Syksyn aikana vuokralaisjulkistuksia tulee vielä lisää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>