Uutiset

Ilves ja Tappara sopimukseen monitoimiareenaan siirtymisestä

Ilves ja Tappara sopimukseen monitoimiareenaan siirtymisestä

(Kuva: Sami Raiskio / Ilves)

Ilveksen ja Tapparan taustayhtiöt ovat sopineet kotiotteluidensa siirtämisestä uuteen monitoimiareenaan sen toteutuessa liigakaudesta 2021–2022 alkaen. Tamperelaisen jääkiekon lisäksi areenalla tullaan näkemään myös muita urheilulajeja sekä konsertteja, messuja ja tapahtumia.

Areenakokonaisuuteen kuuluvan hotellin operoinnin ottaa hoitaakseen Lapland Hotels ja monitoimiareenan ravintolapalveluista vastaa Restamax. Päätökset Kansi ja Areena -hankkeen lopullisesta toteutumisesta pyritään saamaan aikaan loppuvuonna 2017 hankkeen rahoitukseen liittyvän valtiontuen ja sopimusten ennakkoehtojen täytyttyä. Tämänhetkisen aikataulun mukaan koko kokonaisuus olisi valmis vuonna 2023.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>