Raitiotien räjäytystöistä vaaratilanne Tampereella

Tampereella raitiotien töihin liittyvistä räjäytyksistä aiheutui eilen vaaratilanne. Räjäytyksen yhteydessä kiviainesta lensi noin 150 metrin päähän räjäytyskentästä ja sitä päätyi Kauhakorvenkadulle ja läheisen kuljetusyhtiön tontille. Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilö- eikä materiaalivahinkoja.

Raitiotieallianssin mukaan räjäytystyöt tehtiin suunnitelmien mukaisesti ja räjäytystöiden aikana liikenne alueella oli pysäytetty ohjeiden mukaan.  Tehtyjen selvitysten pohjalta kiven laadun vaihtelu oli syynä siihen, että kiviainesta pääsi lähiympäristöön ja aiheutti vaaratilanteen,

Tilanne on tutkittu Raitiotieallianssin ja räjäytystöitä tekevän aliurakoitsijan toimesta. Töitä jatketaan ensi maanantaina, kun tilanne on perusteellisesti selvitetty, korjaavat toimenpiteet toteutettu ja räjäytystöiden turvallisuus varmistettu jatkotöitä varten.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>