Uutiset

Raitiotien räjäytystöistä vaaratilanne Tampereella

today13.10.2017

share close

Tampereella raitiotien töihin liittyvistä räjäytyksistä aiheutui eilen vaaratilanne. Räjäytyksen yhteydessä kiviainesta lensi noin 150 metrin päähän räjäytyskentästä ja sitä päätyi Kauhakorvenkadulle ja läheisen kuljetusyhtiön tontille. Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilö- eikä materiaalivahinkoja.

Raitiotieallianssin mukaan räjäytystyöt tehtiin suunnitelmien mukaisesti ja räjäytystöiden aikana liikenne alueella oli pysäytetty ohjeiden mukaan.  Tehtyjen selvitysten pohjalta kiven laadun vaihtelu oli syynä siihen, että kiviainesta pääsi lähiympäristöön ja aiheutti vaaratilanteen,

Tilanne on tutkittu Raitiotieallianssin ja räjäytystöitä tekevän aliurakoitsijan toimesta. Töitä jatketaan ensi maanantaina, kun tilanne on perusteellisesti selvitetty, korjaavat toimenpiteet toteutettu ja räjäytystöiden turvallisuus varmistettu jatkotöitä varten.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%