Uutiset

Tieliikennekuolemien määrä lisääntynyt merkittävästi viime vuodesta Pirkanmaalla

Tieliikennekuolemien määrä lisääntynyt merkittävästi viime vuodesta Pirkanmaalla

Tilastokeskuksen uusin tieliikenneonnettomuustilasto kertoo, että Pirkanmaan liikenneonnettomuuksissa kuolleiden määrä on yli tuplaantunut viime vuoden tilastoista. Tilastoihin on lisätty myös Tampereen tilasto.

Tämän vuoden tammikuun ja syyskuun välillä Pirkanmaalla tapahtuneissa liikenneonnettomuuksissa on kuollut 13 ihmistä, kun viime vuonna samana aikana kuusi ihmistä. Loukkaantuneiden määrä alueella tänä vuonna taas laski reilulla 50 loukkaantuneella viime vuoden tilastoista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>