Uutiset

Tampere päätti ensi vuoden pakolaiskiintiöstä

Tampere päätti ensi vuoden pakolaiskiintiöstä

Tampereen kaupungin pakolaiskiintiö on vuonna 2018 150 henkilöä. Määrä on sama, kuin kuluvanakin vuonna.  Tämän vuoden pakolaiskiintiöstä on toteutunut 133 henkilöä. Kiintiö on ollut riittävä ja tarvittavat asumis- ja muut kotouttamispalvelut on pystytty järjestämään.

Suomen vastaanottokeskuksissa asuu edelleen paljon kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita, jotka odottavat ratkaisua tekemäänsä valitukseen. Kunta saa kaikista kuntaan muuttaneista pakolaisista ja kansainvälisistä suojelua saavista henkilöistä laskennallista korvausta kotoutumista tukevaan toimintaan kuten sosiaali- ja terveyspalveluihin, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaan sekä osallisuutta edistäviin palveluihin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>