Uutiset

Poliisi varoittaa huijauslaskuista

Poliisi varoittaa huijauslaskuista

Sisä-Suomen poliisille on ilmoitettu eilisen torstain ja tämän päivän aikana kahdesta eri törkeän petoksen yrityksestä ja identiteettivarkaudesta. Toinen teko on kohdistunut julkisyhteisöön ja toinen yritykseen.

Tekijät ovat lähettäneet aidon näköisen sähköpostiviestin, joissa on esiinnytty kyseisen yrityksen tai yhteisön johtoon kuuluvana henkilönä ja pyydetty taloushallintoa maksamaan kymmenien tuhansien eurojen suuruiset laskut ulkomaalaiselle pankkitilille. Laskujen saatteena olevat sähköpostiviestit on kirjoitettu suomeksi.

Tämän hetkisen tiedon mukaan molemmat teot ovat jääneet yritykseksi.

Poliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen, sillä on mahdollista, että vastaavia laskuja on lähetetty useampia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>