JHL:n, Tehyn ja Superin ylityö- ja vuoronvaihtokielto alkanut

JHL, Tehy ja Super ovat julistaneet ylityö- ja vuoronvaihtokiellon kunta-alan työmarkkinaneuvottelujen vauhdittamiseksi. Toimet asiassa ovat alkaneet kunnissa tänään, yksityisten toimijoiden osalta kiellot astuvat voimaan torstaina. Alalla työskentelee kaikkiaan lähes 100 000 henkilöä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työnantajan edustajia on ohjeistettu toimimaan poikkeustilanteessa. Potilaiden hoidon turvaamiseksi tarvittaessa tehdään yhteistyötä muiden toimialueiden kanssa. Sairaanhoitopiiri arvioi, että ylityö- ja vuorovaihtokielto saattaa vaikuttaa erityisesti kiireettömän hoidon tuottamiseen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>