Uutiset

TTT:ssä syksyllä kahdeksan ensi-iltaa

TTT:ssä syksyllä kahdeksan ensi-iltaa

Tampereen Työväen Teatterin syyskausi sisältää kaikkiaan kahdeksan ensi-iltaa. Jo aiemmin julkaistun Billy Elliot –menestysmusikaalin lisäksi Suurella näyttämöllä saa Suomen kantaesityksensä hittikomedia Tämä on ryöstö! – komedia pankkiryöstöstä (The Comedy About a Bank Robbery) suoraan Lontoosta. Alkuperäistekijöinä Suomessakin nähdyn Näytelmä joka menee pieleen -huipputiimi Henry Lewis, Jonathan Sayer ja Henry Shields, ohjaajana Tommi Auvinen.

Eino Salmelaisen näyttämölle on tulossa kolme uutta kotimaista kantaesitystekstiä. The Nether on Netflixistäkin tunnetun käsikirjoittajan Jennifer Haleyn palkittuun tekstiin perustuva ja virtuaalitodellisuuden uhkiin paneutuva jännitysdraama, jonka ohjaa Tiina Puumalainen. Ajankohtainen ja ihmisellinen Pässi on Sirkku Peltolan uusin käsikirjoitus ja ohjaus. Seija Holma on käsikirjoittanut yhdessä ohjaaja Tommi Auvisen kanssa Junnu Vainion lauluihin perustuvan Vanhoja poikia räätälöidysti komedian tähtinäyttelijöitä ajatellen.

Kellariteatterissa nähdään Mika Ripatin kotimaisen komedian Vakavuusongelma, joka kertoo ihmisistä työssä. Ohjaus on Aleksis Meanyn, joka nimitettiin Tampereen Teatterikesän taiteelliseen johtoon elokuussa 2017.

TTT-Klubin komediauutuus on tamperelaisen tv-käsikirjoittaja Anne Prokofjeffin kahden naisen karaokeshow Kuumia aaltoja, jonka ohjaa Tiina Brännare.

Pikkujoulukaudella Suurella näyttämöllä nähdään SoWhat - 20 vuotta tähtinä -drag show.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>