Uutiset

Lautakunta hyväksyi Tampereen Seudun ammattiopiston kilpailukykysuunnitelman

Lautakunta hyväksyi Tampereen Seudun ammattiopiston kilpailukykysuunnitelman

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta on hyväksynyt Tampereen seudun ammattiopiston kilpailukykysuunnitelman vuosille 2018–2020. Kilpailukykysuunnitelmaan vaikuttavat keskeisesti ammatillisen koulutuksen rahoituksen ja lainsäädännön muuttuminen.

Muutokset edellyttävät pedagogisen toiminnan uudistamista ja tulorahoituksen pienenemisen huomioimista. Ammatillisen koulutuksen rahoitukseen kohdistuneen leikkauksen aiheuttaman rahoitusvajeen kattamiseksi haetaan lisäsäästöjä muun muassa toimintamalleja kehittämällä, työelämäyhteistyötä vahvistamalla, ylimääräisistä tiloista luopumalla ja vähentämällä palvelujen ostoja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>