Uutiset

Tohlopin luistelurataa hoitava Tuukka Tuominen on vuoden vapaaehtoinen

Tohlopin luistelurataa hoitava Tuukka Tuominen on vuoden vapaaehtoinen

Tohlopin luisteluradan auraaja Tuukka Tuominen on vuoden tamperelainen vapaaehtoinen. Tuominen on jo kolmen talven ajan aurannut ja pitänyt kunnossa Tohlopin luistelurataa. Järven jäällä kiertävä 3,3 kilometriä pitkä luistelurata on saanut erityisesti perheet ulos liikkumaan.

Vuoden vapaaehtoisen valinnut sosiaali- ja terveyslautakunta pyysi tammikuussa kuntalaisilta ehdotuksia palkittavasta. Tuomista ehdottaneet kiittelivät yhden miehen mahdollistaneen liikkumisen riemun tuhansille. Häntä kuvaillaan myös iloiseksi ihmiseksi, jolla on aina aikaa keskustella ja kuunnella luistelijoiden mielipiteitä. Tamperelainen vapaaehtoistoimija valittiin nyt kolmannen kerran.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>