Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja ryöstöstä

Poliisi kaipaa havaintoja ryöstöstä

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että seon saanut lukuisia vihjeitä liittyen epäiltyyn ryöstöön eilen Tampereella. Nyt poliisi selvittää, onko kyseisillä henkilöillä osuutta asiaan. Poliisi kiittää vihjeistä eikä tarvitse tällä erää enempää vinkkejä kuvien henkilöistä.

 

Tampereella Sammonkadulla tapahtui ryöstö sunnuntaina 25.2.2018 kello 18.30 aikaan.

Kukaan ei ole loukkaantunut teon yhteydessä. Ryöstösaaliiksi päätyi vähäinen määrä omaisuutta. Poliisi ei vielä tutkinnallisista syistä kerro ryöstön tekotapaa tarkemmin, eikä samasta syystä yksilöi anastettua omaisuutta.

Teosta epäillään kahta arviolta 14-18-vuotiasta poikaa. Tuntomerkkien perusteella epäillyistä on saatu valvontakamerakuvaa läheisestä Prisma -liikekeskuksesta. Poliisi pyytää yleisöltä apua epäiltyjen tunnistamiseksi.

Vihjeet epäiltyjen henkilöllisyydestä voi lähettää sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>