Uutiset

Rattijuoppoja ja hurjastelijoita kiinni Pirkanmaalla

Rattijuoppoja ja hurjastelijoita kiinni Pirkanmaalla

Poliisi sai keskiviikkona liikenteestä kiinni autoilijoita ylinopeuksista ja rattijuopumuksista.

Pirkkalassa poliisipartio mittasi henkilöauton keskinopeudeksi 137 km/h VT3:lla. Mittausalueella on 100 km/h nopeusrajoitus. Henkilöauton kuljettajaksi ilmeni ulkopaikkakuntalainen 1960-luvulla syntynyt mies, jonka tarkkuusalkometrikokeen tulos ylitti törkeän ratiijuopumuksen rajan.

Sastamalassa Nuutilankujalla pysäytetyn auton kuljettajan puhalluskokeen tulos osoitti rattijuopumuksen lukemia. Niin ikään Tampereella jäi autoilija kiinni rattijuopumuksesta epäiltynä Lempääläntiellä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>