Uutiset

Reitti- ja pysäkkimuutoksia Keskustorilla 19.3. alkaen

Reitti- ja pysäkkimuutoksia Keskustorilla 19.3. alkaen

Tampereella Hämeenkadulla, Keskustorin tuntumassa tehdään pitkäaikaisia pysäkki- ja reittimuutoksia 19.3.2018 alkaen. Hämeenkadun ajokaista Keskustorilta länteen (Hämeenpuiston suuntaan) suljetaan raitiotien rakentamisen vuoksi.

Tilapäisen joukkoliikennereitin varrelta poistetaan pysäköintipaikkoja ja uusitaan muutoksiin liittyviä liikennemerkkejä.

Puutarhakadun ja Aleksis Kiven kadun kulmasta poistetaan kaikki moottoripyörien pysäköintipaikat. Aleksis Kiven kadulta, Kelan toimiston edestä, poistetaan muut paikat, ja invapaikat siirretään Tokmannin eteen.

Myös pääkirjasto Metson edustalta Hämeenpuiston puolelta poistuu pysäköintipaikkoja sekä taksitolppa. Puutarhakadun ja Kauppakadun välinen osuus Aleksis Kiven kadusta muuttuu yksisuuntaiseksi, ajosuunta pohjoiseen. Näsilinnankadulta Puutarhakadulle ajaville tulee liittymään väistämisvelvollisuus.

Hämeenkadun länsipään raitiotietöiden vuoksi joukkoliikenne siirtyy 19. maaliskuuta Hämeenkadulla osittain uudelle reitille idästä lännen suuntaan. Bussit alkavat ajaa Raatihuoneen ohitse, Aleksis Kiven katua pitkin Puutarhakadulle, Hämeenpuistoon ja pääkirjasto Metson edestä Pirkankadulle. Ajo Keskustorilta Aleksis Kiven kadulle tapahtuu Raatihuoneen edustan lipputankojen ja Keskustorin suihkulähteen väliin aidattavaa tilapäistä ajoväylää pitkin.

Lännestä idän suuntaan eli Tuulensuu–Keskustori-välillä bussit ajavat Hämeenkatua.

Muutokset eivät vaikuta Nysse-liikenteen aikatauluihin. Uudet reitit ja pysäkit näkyvät myös digipalveluissa (esim. aikataulut, linjakartta, reaaliaikainen bussiseuranta).

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>