Uutiset

Uusi liikuntakeskus Pälkäneelle

Uusi liikuntakeskus Pälkäneelle

Pälkäneelle rakennetaan parhaillaan mittavaa liikuntakeskuskompleksia monipuoliseen sisäliikunnan käyttöön. Liikuntakeskus tulee kunnan ydinkeskustaan Kehätielle juuri peruskorjatun yläaste-lukion ja uuden kunnankirjaston viereen.

Liikuntakeskuksen rakentaminen on jo varsin pitkällä ja valmista on tulossa syksyyn 2018 mennessä, jolloin päästään juhlimaan virallisia avajaisia.

Kerrosalaltaan 3100 m2 rakennukseen tulee kaksi erillistä palloilusalia omine katsomoineen. Toinen sali on suunniteltu ja varustettu paikkakunnalla kovassa nosteessa olevan salibandyn kilpakäyttöön ja harjoitteluun, mutta se soveltuu myös erinomaisesti futsalin harrastajille samoin kuin tenniksen ja sulkapallon pelikentiksi. Toinen sali taas joustoparkettilattioineen on täysimittainen koripallon ja lentopallon peliareena korkeallekin sarjatasolle riittäen. Molemmat palloilusalit voidaan jakaa sähkötoimisin väliverhoin kolmeen osaan ja näin saadaan myös harjoitus- ja harrastetiloja usealle samanaikaiselle käyttäjäryhmälle.

Rakennukseen tulee myös tasokkaat kuntosalitilat uusin laittein ja varustein palvelemaan monipuolisesti niin kilpaharjoittelua kuin tavallisia kunnostaan huolehtivia kuntalaisia ja ryhmiä. Kuntosalitilat ovat kahdessa kerroksessa, alempi kerros enemmän voimaharjoittelijoiden käyttöön ja ylempi monipuoliseen kuntoiluun.

Ylemmässä aulassa on hyvät palvelutilat katsojille ja yleisölle sisältäen mm. aulakahvion, josta on myös näkyvyys palloilusaleihin.

Pälkäneen liikuntakeskus sai jo laadukkaista suunnitelmistaan tunnustusta myös valtiovallan taholta, mistä osoituksena on hankkeen rahoitukseen osoitettu korotettu valtionosuus.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>