Uutiset

Teillä siirrytään kesäaikaan, nastarengaskausi päättyy ja nopeusrajoitukset muuttuvat tällä viikolla

Teillä siirrytään kesäaikaan, nastarengaskausi päättyy ja nopeusrajoitukset muuttuvat tällä viikolla

Autojen nastarengaskausi on päättymässä tänään, mutta nastarenkaita saa käyttää, jos kelit edellyttävät. Autonrengasliitto varoittaa, ettei renkaanvaihdossa välttämättä kannata kiirehtiä vaan pitää ajatella turvallisuutta. Yhtenä haasteena on sulamisvesien jäätyminen öiden aikana.

Talviajan nopeusrajoitusten poistaminen Suomen teillä alkaa tänään. Liikenneviraston mukaan on tavoitteena, että kesäkauden nopeusrajoitukset ovat voimassa koko Suomessa tämän viikon loppuun mennessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>