Uutiset

Tampereen Eteläpuistossa ongitaan Kalalauantaina

Tampereen Eteläpuistossa ongitaan Kalalauantaina

Tampereella vietetään ensimmäistä kertaa Kalalauantaita 12.5. klo 12.00 - 16.00 Eteläpuiston laiturilla ja ranta-alueella. Kaikille suunnatussa maksuttomassa tapahtumassa mato-ongitaan, saadaan tietoa kaloista, kalastuksesta ja opitaan perkaamaan sekä käsittelemään kaloja. Kalastustarvikkeita saa lainaksi paikan päältä.

Tampereella on monia järviä lähellä. Niistä voi mato-onkia jokamiehenoikeudella hyvää ja ekologista kalaa syötäväksi. Tapahtumassa opetetaan ja näytetään, kuinka järvikalat perataan ja miten fileeraus onnistuu hyvin aloittelijaltakin. Saapa sieltä lisäksi hyviä kalaruokavinkkejäkin ja tietenkin kuulee niitä mahtavia kalajuttuja.

Tapahtumassa on säävaraus – tapahtumaa ei järjestetä ukonilmalla eikä kaatosateella.

Kalalauantain tarjoaa Tampereen kaupunki, järjestäjinä Ekokumppanit yhdessä Hämeen piirin vapaa-ajankalastajien, Kahvila Tönön, Tampereen Veden ja Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen (KVVY) kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>