Uutiset

Liityntäpysäköinnin pilotti käynnistyy Prisma Koivistonkylässä

Liityntäpysäköinnin pilotti käynnistyy Prisma Koivistonkylässä

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Tampereen kaupunki ovat sopineet liityntäpysäköintikokeilusta Prisma Koivistonkylän pysäköintialueella 1.6.2018 alkaen.

Sopimuksen myötä Prisma Koivistonkylän parkkialueelta, ABC-mittarikentän läheisyydestä varataan liityntäpysäköinnin käyttöön 34 parkkiruutua arkipäivisin kello 5–18. Ilta-aikaan ja viikonloppuisin paikat ovat Prisman asiakkaiden käytössä.

Paikat merkitään liikennemerkein ja niiden käyttöä valvoo Tampereen kaupungin pysäköintivalvonta.

Kyseessä on vuoden kestävä pilotti, jonka jatko arvioidaan käytön ja saatujen kokemusten mukaan. Kokeilun aikana paikkojen käyttöastetta seurataan tarkasti, minkä lisäksi liityntäpysäköinnin käyttäjille tehdään kyselyjä palvelun toimivuudesta.

Koivistonkylän lisäksi vastaavanlaisia kokeiluja saattaa lähiaikoina olla tulossa myös muihin Pirkanmaan Prismoihin. – Mikäli järjestely osoittautuu toimivaksi, tulemme todennäköisesti kartoittamaan mahdollisuuksia liityntäpysäköinnin järjestämiseen muuallakin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>