Uutiset

Helteiden kuivattama maasto syttyy nyt helposti - Ruovedellä paloi torstaina

Helteiden kuivattama maasto syttyy nyt helposti - Ruovedellä paloi torstaina

Ruovedellä syttyi eilen maastopalo. Helvetinkoluntiellä paloi n. 0,5 ha maastoa hakkuualueella, palo on todennäköisesti syttynyt kaivinkoneen telan osumisesta kiveen. Palo saatiin sammutettua, eikä henkilövahinkoja sattunut. Omaisuusvahingotkin jäivät pieniksi.  Helteiden kuivattama maasto on nyt erittäin helposti syttyvää.

Tampereen Koulukadulla oli palon alku hieman ennen kello seitsemää perjantaina. Rakennustyömaalla olleet Työmiehet olivat saaneet palon  sammumaan nopeasti ja pelastuslaitos kävi varmistamassa tilanteen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>