Uutiset

Ruoveden kunta palkittiin elinkeinopoliittisesta kehityksestään

Ruoveden kunta palkittiin elinkeinopoliittisesta kehityksestään

Ruoveden kunta on palkittu ELPO-kyselyn perusteella eniten koko maassa tulostaan parantaneena kuntana. Suomen yrittäjät julkisti Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyn tulokset Kunnallisjohdon seminaarissa keskiviikkona Tampere-talossa.

Kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Alkuvuodesta 2018 toteutettuun kyselyyn vastasi yli 5 800 Suomen Yrittäjien jäsenyritystä, joiden tehtävänä oli arvioida kotikuntansa elinkeinopolitiikkaa kouluarvosana-asteikolla. Ruoveden arvosana oli noussut peräti 1,46 astetta.

Myönteinen kehitys on näkynyt myös kunnan taloudessa: neljä vuotta sitten Ruoveden kunnan alijäämä oli kolmisen miljoona - nyt saman verran ylijäämän puolella.

Pienen mutta ketterän kunnan uusi  voimalause on ”Yhdessä olemme enemmän”.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>