Maastopalot riivaavat edelleen kuivaa Pirkanmaata

Maastopalot työllistivät Pelastuslaitosta myös tiistaina. Hämeenkyrön Vesajärventieltä tuli hätäkeskukseen ilmoitus maastopalosta tiistaina klo 13.37. Vesajärventien – Teerinevan alueella paloi maastoa noin kaksi hehtaaria. Pelastuslaitos sai palon hallintaan ja paloalueen rajattua. 

Runsas salamointi yhdessä pitkään jatkuneen kuivuuden kanssa aiheutti jo viikonvaihteessa ja maanantaina Pirkanmaalla useita maastopaloja. Maastoa paloi salamaniskujen johdosta  ainakin Ylöjärvellä, jossa roihusi noin 20 aarin laajuinen alue Niinimäentiellä. Tampereen Teiskossa paloi puolestaan puolen hehtaarin laajuinen alue Meurenkallionkadulla. Maastoa paloi Hämeenkyrössä myös maanantaina.

Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa mm. Pirkanmaan, Satakunnan ja Kanta-Hämeen maakunnissa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>