Uutiset

Nokia vähentää leikkipaikkojensa määrää tulevina vuosina

Nokia vähentää leikkipaikkojensa määrää tulevina vuosina

Nokian kaupunki aikoo purkaa leikkipaikkoja tulevien vuosien aikana. Leikkipaikkojen vähennys johtuu investointimäärärahojen riittämättömyydestä. Kaupunki aikoo vähentää leikkipaikkojen määrää hiljalleen 60 leikkipaikasta 37 leikkipaikkaan.

Nokian kaupungin puistoalueista vastaava työnjohtaja Jyrki Mäntylä kertoo, että nyt purettaviksi aiotuissa puistoissa on huonokuntoisia, turvattomia ja säädöstenvastaisia leikkivälineitä. Tämän vuoden aikana välineet tullaan purkamaan Marskintien, Sipilänpuiston, Kanervapolun, Puolukkamäen, Tyttölänpuiston ja Alhoniityn leikkipaikoista. Nokian kaupunki aikoo toteuttaa syksyllä kuntotarkastuksia, joiden perusteella selvitetään tulevien vuosien purettavat leikkipaikat.

Mäntylä kertoo, että kaupunki aikoo ylläpitää jatkossakin karsittavia lähileikkipaikkoja, kunnes ne tulevat elinkaarensa päähän.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>