Uutiset

Akaan Seutu: mies marssi taloon sisälle asukkaiden ollessa paikalla ja varasti rahaa

Akaan Seutu: mies marssi taloon sisälle asukkaiden ollessa paikalla ja varasti rahaa

Poliisi tutkii törkeänä varkautena tapausta, jossa mies vei rahat omakotitalon keittiön pöydällä olleesta lompakosta sunnuntaina 17.6. puoli kuuden aikaan illalla Varrasniemessä Viialassa, kertoo Akaan Seutu. Talon asukkaat olivat tapahtumahetkellä pihallaan, kun he havaitsivat vieraan miehen portaillaan.

Paikalle hälytetty poliisi otti miehen kiinni paikan päällä. Poliisin mukaan kiinni otettu on ulkomaalainen ja syntynyt 1970-luvulla. Mies oli liikkeellä polkupyörällä, jonka alkuperää poliisi selvittää. Loma-aika on rosvoille otollisinta aikaa. Lomareissujen aikana kannattaa huolehtia siitä, että joku käy tyhjentämässä postilaatikon ja pyytää naapureita tai tuttavia pitämään taloa silmällä, muistuttaa poliisi.

Varkaat saattavat tarkkailla kohteitaan jo pitkään ennen tekoa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>