Päivän vieras

Pirkanmaan pelastuslaitos on nyt 120-vuotias

Pirkanmaan pelastuslaitos on nyt 120-vuotias

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tiedottaja Veijo Kaján vietti juhlapäivää laitoksen muun henkilökunnan tavoin työn merkeissä.[/caption]

Pirkanmaan pelastuslaitos viettää tänään 5.7.2018 120-vuotisjuhliaan. Tampereen palokuntana aloittanut nykyinen pelastuslaitos perustettiin 5.7.1898. Tampereen keskuspaloasema täyttää puolestaan tänä vuonna 110 vuotta.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tiedotuspäällikkö Veijo Kaján kävi  kertomassa laitoksen historiasta ja lopusta juhlavuoden ohjelmasta. Tarinat pelastuslaitoksen historiasta tullaan kokoamaan juhlavuoden kunniaksi myös kirjaksi.

Nykyinen nimi Pirkanmaan pelastuslaitos otettiin käyttöön vuonna 2013. Tällä hetkellä siihen kuuluu 22 kuntaa, joiden alueella se huolehtii onnettomuuksien ennaltaehkäisystä, pelastustoiminnasta ja varautumisesta poikkeusoloihin.

Kuuntele koko haastattelu:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>