Uutiset

Rannevamma päätti Arttu Korkeasalon kauden

Rannevamma päätti Arttu Korkeasalon kauden

Kuva: SUL[/caption]

Lielahden Kipinän kuulantyöntäjä Arttu Korkeasalon kilpailukausi päättyi rannevammaan. Vamma tuli viime viikon torstaina Kokemäen kuulakarnevaaleilla käydyssä kilpailussa. Korkeasalo oli valittu Tampereella alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa kilpailevaan joukkueeseen.

- Vamma tuli kilpailutyönnössä, kun kuula meni sormien yli. Magneettikuvissa ranteesta löytyi pieni repeämä nivelsiteissä, Korkeasalo kertoi SUL:n tiedotteessa.

Korkeasalo toivoi, että ranteen voisi puuduttaa ja sitten kilpailla, mutta ranteen tutkinut kirurgi oli eri mieltä.

- Kirurgi sanoi, että hän ei lähtisi rannetta puuduttamaan, koska vamma on niin vaikeassa paikassa. Päätin sitten kokeilla kivun kanssa työntämistä. Teippasin ranteen ja kokeilin työntämistä tiistaina, mutta se ei kerta kaikkiaan kestänyt työnnön painetta, Korkeasalo sanoo.

Korkeasalo, 18, on tällä kaudella työntänyt kuuden kilon kuulaa 19,80, ja oli yksi Suomen nuorten MM-joukkueen kärkinimistä. Nyt edessä on muutaman viikon tauko kuulantyönnöstä.

Repeämän arvioidaan parantuvan noin kuudessa viikossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>