Uutiset

Poliisi tutkii Oriveden kuolonkolarin tapahtumia - BMW-henkilöauton kyydissä olleita pyydetään ilmoittautumaan

Poliisi tutkii Oriveden kuolonkolarin tapahtumia - BMW-henkilöauton kyydissä olleita pyydetään ilmoittautumaan

Poliisi on edennyt eilen Orivedellä sattuneen kuolonkolarin tutkinnassa. Tapahtuneessa moottoripyöräilijä menehtyi  Talviaisen risteyksen ja Länkipohjan välisellä ohituskaistaosuudella. Onnettomuustilanteessa kaksi moottoripyörää oli lähtenyt ohittamaan henkilöautoa. Ensimmäinen pyörä sai auton ohitettua, mutta takana ajanut moottoripyörä törmäsi keskikaiteeseen sekä mahdollisesti myös ohitettavaan autoon. Ohitettava BMW on aluksi pysähtynyt tapahtumapaikalle, jolloin kaksi, noin 30-vuotiasta miestä on noussut autosta ja havainneet uhrin ja tämän jälkeen välittömästi poistuneet auttamatta onnettomuuspaikalta Jämsän suuntaan. Moottoripyöräilijä on menehtynyt välittömästi tapahtumapaikalla. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä sekä myös autoilijan mahdollista osuutta tapahtuneeseen. Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuudesta sekä paikalta välittömästi poistuneesta BMW-merkkisestä henkilöautosta ja tämän kyydissä olleista henkilöistä. Poliisi toivoo ensisijaisesti auton kyydissä olleita henkilöitä ilmoittautumaan itse poliisille.

BMW- henkilöauto on ollut silminnäkijän havainnon mukaan 500- sarjan coupe/sedan mallinen, koriltaan toiseksi uusinta korimallia, väriltään musta, alla isohkot urheilulliset vanteet ja takana spoileri. Autossa olleet miehet olivat noin 30- vuotiaita, hoikkia ja pukeutuneina kesävaatteisiin. Toisella lippalakki päässä ja tämän henkilön pituus noin 185 cm.

  • Nimetön

    ABC, Shell Ruutanan ja Orituvan ym. polttoainejakelun kamerat ovat saattaneet tallentaa ko. ajoneuvon

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>