Uutiset

LeKille kolme uutta pelaajasopimusta - puolustukseen 169 pelin liigakonkari

LeKille kolme uutta pelaajasopimusta - puolustukseen 169 pelin liigakonkari

LeKin Mestisjoukkue on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta syyykuun loppupuolella alkavalle kaudelle. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Tappara-kasvatti, maalivahti Arttu Kulmala ja llves-kasvatti, puolustaja Aleksi Mäkelä. Kulmala on kirvesrintojen lisäksi pelannut junioriurallansa Ässissä sekä Pohjois-Amerikan ja Kiinan juniorisarjoissa.

23-vuotias Mäkelä on urallaan pelannut jo 169 Liigapeliä, ja on myös Ilves-lainan myötä tuttu naama Saukkopaidassa - menneillä kausilla 22 ottelun edestä. Viime kaudella Porin Ässiä Liigassa edustanut Mäkelä on Dallas Starsin varaus vuodelta 2013.

Keskushyökkääjä Sami Laakso puolestaan aloittaa kasvattajaseuransa nutussa jo kuudennen peräkkäisen kautensa. Laakso on pelannut Mestistä LeKissä 207 runkosarjaottelua ja on näin ollen jo ennen kauden alkua neljänneksi kautta aikojen eniten LeKissä Mestistä pelannut pelaaja.

LeKin kausi alkaa lauantaina 29.9. Tuolloin Hakametsässä vastaan asettuu kaudeksi 2018-19 Mestikseen Suomi-sarjasta noussut paikallisvastustaja KOOVEE.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>